full screen background image

Persoană urmărită la nivel naţional, arestată de poliţiştii suceveni

arestat     Joi, 2 octombrie, a fost încarcerat, în arestul I.P.J. Suceava, un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Suceava, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Inculpatul fusese pus în urmărire naţională, prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române.

În urma măsurilor informative dispuse la nivelul de Serviciului Investigaţii Criminale – IPJ Suceava, poliţiştii l-au localizat, identificat și arestat pe cel în cauză, la domiciliul său din municipiul Suceava.

Reamintim faptul că, la data de 13 martie 2014, ora 00:05, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe strada Ion Neculce, din municipiul Suceava, a fost identificat cadavrul aparţinând unei persoane de sex bărbătesc.

În urma măsurilor întreprinse, a fost identificată persoana decedată ca fiind Dascălu C., de 44 de ani, din Suceava.

Tot în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că moartea acestuia nu s-a datorat săvârşirii unei infracţiuni, având cauze patologice, însă în momentul în care Dascălu C. era căzut, i-au fost sustrase mai multe bunuri şi cheile de la apartament, de către un bărbat identificat ulterior ca fiind  Adrian I., de 31 de ani, din Suceava.

Mai mult, acesta nu a acordat ajutor persoanei care ulterior a decedat şi nu a sesizat faptul că aceasta se află într-o situaţie de risc.

comments

comments




Leave a Reply

avatar