full screen background image

Negocieri dificile pentru noul operator de transport al agentului termic

IM000896.JPG     Primarul Sucevei, Ion Lungu, solicită comisiei de negociere în vederea delegării prin concesionare a serviciului de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic să se întrunească mai des cu reprezentanţii Thermonet şi să ajungă cât mai repede la un rezultat.

Un prim termen aşteptat pentru finalizarea negocierilor a fost data de 1 octombrie, iar şeful administraţiei locale este îngrijorat că vine frigul şi încă nu se ştie care va fi operatorul de transport  energie termică din sezonul rece 2014-2015

Lungu: “Suntem interesaţi să tratăm cu celeritate această problemă. Fac apel la comisia desemnată de Consiliul Local să se întâlnească de câte ori este nevoie, astfel încât să ajungem la un soi de răspuns până pe 15 octombrie, să ştim cu cine facem transportul şi colaborăm în această iarnă. Dacă aş fi făcut parte din comisia cu pricina, până acum lucrurile ar fi fost tranşate”.

Lucian Harşovschi (PDL), membru în Comisia de negociere, a arătat că “respectiva comisie, în integralitatea sa, a cerut întâlniri mai dese”, dari că nu-i poate aduce pe reprezentaţii Thermonet “cu forţa” la masa discuţiilor.

Harşovschi: “Este impresia mea proprie şi personală, lucrurile bat pasul pe loc. Nu cred că se mai doreşte această concesionare a serviciului”.

Dacă procedura de negociere nu se va finaliza cu un contract, Consiliul Local va analiza posibilitatea asigurării serviciului de către Termica.

comments

comments




Leave a Reply

avatar