full screen background image

Raed Arafat va preda la UMF Iaşi

Conferinta de presa cu ocazia semnarii proiectului dintre Ministerul Sanatatii si Colegiul de Servicii de Urgenta din Finlanda, in Bucuresti     Secretarul de stat în MAI Raed Arafat va fi cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a anunţat, miercuri, rectorul instituţiei, Vasile Astărăstoae, precizând că Arafat va încerca să coordoneze de la Iaşi o reţea SMURD care să aibă intervenţii şi în Republica Moldova.

Anunţul a fost făcut miercuri, în timpul ceremoniei de deschidere a anului universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Iaşi, rectorul instituţiei de învăţământ superior precizând că Raed Arafat a acceptat încă din vară propunerea de a deveni cadru didactic asociat la această universitate.

”Mă bucură şi mă onorează mult această numire şi sper ca împreună cu Diana Cimpoeşu (medic-şef UPU-SMURD la Spitalul ”Sfântul Spiridon“ din Iaşi – n.r.) să reuşim să realizăm performanţe în această disciplină la Iaşi. Mulţumesc Senatului Universităţii pentru propunerea şi acceptarea mea“, a transmis printr-un mesaj video Raed Arafat, care este plecat la Praga şi nu a putut fi prezent la ceremonia de la UMF Iaşi.

Rectorul UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, a precizat că, împreună cu şeful UPU-SMURD, Diana Cimpoeşu, Raed Arafat va încerca să coordoneze de la Iaşi o reţea SMURD care să aibă intervenţii şi în Republica Moldova.

comments

comments




Leave a Reply

avatar