full screen background image

Bazarişti rămaşi în frig şi curent

Bazar sv     Zeci de comercianţi din Complexul comercial „Bazar” din municipiul Suceava îşi desfăşoară  activitatea în condiţii necorespunzătoare.

Semnalul a fost tras în şedinţa Consiliului Local, de către alesul independent Adrian Arămescu, care arătat că este vorba despre sucevenii care au închiriat spaţii în Hala nr. 3, neprinsă în programul de modernizare susţinut de Primărie în anii anteriori.

Arămescu: “De jumătate de an, comercianţii din Lunca Sucevei au reclamat acest lucru autorităţilor locale, însă până acum nu au primit niciun răspuns. Există o cerere  a comercianţilor din Bazar, depusă de vreo 6 luni de zile, cu privire la Hala numărul 3, care nu este închisă. Având în vedere că vine frigul, trebuie să găsim în bugetul local o sumă pentru a o împrejmui şi acoperi. Acei oameni plătesc şi ei taxe şi impozite, dar nu se bucură de condiţii umane pentru a-şi desfăşura activitatea”.

Primarul Ion Lungu a recunoscut că aspectul este real, respectiva hala a Bazarului nefăcând parte din proiectul de  modernizare a celorlalte hale.

Edilul crede că trebuie găsită o soluţie legală care să permită ca de la bugetul local să se suporte contravaloarea lucrărilor cu pricina.

comments

comments




Leave a Reply

avatar