full screen background image

Primăria Suceava a sărbătorit încă 20 de cupluri de aur

cupluri de aur1     Sâmbătă, 27 septembrie, autorităţile locale din municipiul Suceava au aniversat încă 20 cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, festivitatea având loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Ion Lungu, primarul reşedinţei de judeţ, i-a felicitat pe sărbătoriţi, apreciind că o jumătate de veac de convieţuire în doi constituite un exemplu atât pentru familiile celebraţilor, dar şi pentru generaţiile tinere.

Lungu: “Este un gest simbolic de recunoştinţă din partea comunităţii, o rază de soare în sufletele dumneavoastră. Dumneavoastră sunteţi oameni  vrednici, oameni care aţi construit acest oraş, şi este normal ca Suceava să vă fie recunoscătoare. Sigur, vremurile sunt grele, dar eu cred că lucrul cel mai însemnat pentru toţi, dar mai ales pentru dumneavoastră, este să fim sănătoşi. În cei 10 de ani de când am iniţiat această manifestare, au fost sărăbătorite aproape 900 de cupluri semicentenare.”

Primarul le-a înmânat aniversaţilor diploma de fidelitate, câte un buchet de flori,  precum şi câte un plic cu o “recompensă” financiară, în valoare de 200 de lei.

 

cupluri de aur2

comments

comments




Leave a Reply

avatar