full screen background image

Amenzi de peste 56.000 de lei, după o razie a Poliţiei Rutiere

politia_rutiera     Serviciul Rutier din cadrul IPJ Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale şi orăşenești ce au în dotare aparatură radar, au organizat şi desfăşurat, duminică, o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

A fost constată o infracţiune rutieră, fiind aplicate 192 de sancţiuni contravenționale (din care 135 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 4 pentru depăşiri neregulamentare şi 53 alte abateri), în valoare de 56.220 de lei.

De asemenea, au fost reţinute 11 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Un bărbat, de 32 de ani, din judeţul Iaşi, a condus autoturismul, pe DN 17, în interiorul localităţii Valea Putnei, cu viteza de 114 km/h (+64 km/h), pe un sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

Un bărbat, de 48 de ani, din judeţul Sibiu, a condus autoturismul, pe DN 17, în localitatea Păltinoasa, cu viteza de 104 km/h (+54 km/h), pe un sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h. S-a procedat la sancţionarea contravenţională a conducătorului auto şi reţinerea permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar