full screen background image

Doi bărbaţi din Neamţ, găsiţi după ce au “şmenuit” mai mulţi suceveni

valuta     Poliţiştii au continuat cercetărilor în cauzele privind înşelăciunile prin metoda “şmen” comise asupra a două părţi vătămate.

Una dintre înşelăciuni s-a produs joi, 25 septembrie, asupra unei femei, de 57 de ani, din comuna Stulpicani, care a sesizat faptul că a fost înşelată, de un bărbat necunoscut, cu ocazia efectuării unui schimb valutar, cu suma de 3.135 de lei.

Cealaltă faptă a avut loc pe 28 august, asupra unui tânăr, de 23 de ani, din oraşul Frasin, care a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe str. Piaţa Republicii, din oraşul Gura Humorului, a fost înşelat, de un bărbat necunoscut, cu ocazia efectuării unui schimb valutar, cu suma de1.100 lei.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii structurii Investigații Criminale Gura Humorului, au fost identificaţi autorii faptelor ca fiind doi bărbaţi, unul de 41 ani şi celălalt de 46 ani, ambii din judeţul Neamţ.

Cercetările continuă, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a celor doi și recuperarea prejudiciului, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar