full screen background image

Urmărit internaţional pentru tâlhărie, prins în Germania şi încarcerat la Suceva

ipj sv     Miercuri, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Dărmăneşti, împotriva căruia Judecătoria Suceava a emis, în lipsă, mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile din 18 septembrie, fiind judecat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Inculpatul a fost pus în urmărire naţională prin dispoziția I.G.P.R. din 20 aprilie 2014, fiind semnalat şi pe plan internaţional, ocazie cu care a fost identificat în Germania.

Astfel, la data de 24 septembrie, ora 12.30, bărbatul a fost preluat de pe aeroport de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, arestat, escortat, prezentat instanţei competente, care a confirmat mandatul, iar ulterior a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Tot miercuri, în jurul orei 19.30, în baza mandatului de arestare preventivă, emis de Tribunalul Suceava, poliţiştii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au identificat şi reţinut, un bărbat, de 60 de ani, din comuna Frătăuții Noi, cercetat sub control judiciar, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi  care nu a respectat prevederile ordonanţei, ocazie cu care, s-a solicitat înlocuirea măsurii controlului judiciar, cu cercetarea inculpatului în stare de arest preventiv, măsură respinsă la data de 18 septembrie de Judecătoria Rădăuţi, însă admisă în contestaţie de Tribunalul Suceava.

Astfel, s-a dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

În baza mandatului de arestare preventivă cel în cauză, a fost introdus în  arestul I.P.J. Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar