full screen background image

Primăria Suceava pregăteşte 7.000 de formulare pentru ajutoarele de încălzire a locuinţelor

IM000896.JPG     Primăria municipiului Suceava a demarat procedura pentru  acordarea sprijinului financiar la încălzirea locuinţei în sezonul rece 2014-2015, cererile tip fiind deja în curs de tipărire.

Potrivit primarului Ion Lungu, este vorba despre 5.000 de formulare destinate abonaţilor sistemului centralizat de termoficare, 1.400 pentru deţinătorii de centrale individuale pe gaze naturale, 500 pentru cei care se încălzesc cu sobe pe combustibili solizi sau lichizi, precum şi 100 de exemplare orientate înspre familiile care folosesc radiatoare electrice.

Lungu: “Am dat la tipărire exemplarele de formulare de subvenţii pentru ajutoarele la încălzirea locuinţei. În aceste zile, Direcţia de Asistenţă Socială se interesează la Ministerul Muncii, să vedem dacă sunt eventuale modificări în Legea privind acordarea acestor ajutoare în iarna 2014-2015. După aceasta vom demara discuţiile cu asociaţiile de proprietari şi vom distribui formularele în cauză”.

Şeful administraţiei locale sucevene a precizat că, de la bugetul local, va fi achitată, către firma de transport Termica, subvenţia reprezentând diferenţa dintre tarifele practicate la energia termică, în prezent restanţele fiind de 1 milion de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar