full screen background image

Conferința “Afaceri.RO”, pe 26 septembrie, la Camera de Comerț și Industrie Suceava

conferinta afaceri     Vineri, 26 septembrie 2014, la Camera de Comerț și Industrie (CCI) Suceava va avea loc a doua ediţie a conferinței “Afaceri.RO” Suceava, unul din cele mai ample evenimente de business din județul Suceava.

Manifestarea se va bucura de prezența unor personalități din mediul de afaceri regional și național, oameni de afaceri cu experiență, care vor vorbi despre proiecte de succes, provocări depășite și despre cum poți dezvolta un business de succes în România.

Directorul General al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a declarat:

“În preambulul acestui eveniment economic îl vom avea ca invitat special pe Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, care ne va vorbi despre următoarea perioadă de programare 2014 – 2020. Temele abordate de invitații noștri vor face referire la: fondurile europene din perioada 2014 – 2020; ce înseamnă cu adevărat managementul proiectelor; Business Angels: o alternativă pentru dezvoltarea afacerilor; Importanța managementului financiar pentru un antreprenor; Rolul clusterelor în dezvoltarea regională, națională și internațională; Importanța capitalului uman în dezvoltarea afacerii.”

Pe parcursul evenimentului, se va organiza o sesiune de networking, unde participanții vor avea ocazia să își prezinte businessul, dar și să identifice potențiali parteneri de afaceri, precum și o serie de workshop-uri practice pe temele menționate mai sus.

Lista completa a speakeri-lor, programul evenimentului, dar şi alte detalii sunt disponibile pe pagina web a conferinței: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-suceava-2014/.

Înscrierile se pot face până la data de 25 septembrie pe site-ul conferinței www.afaceri.ro și la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, str. Universității nr 15-17, telefon: 0230/521506, e-mail: cci@ccisv.ro.

Persoana de contact: Carmen Fediuc, Manager de Proiect tel.: 0747.496.010, e-mail carmen.fediuc@ccisv.ro.

comments

comments




Leave a Reply

avatar