full screen background image

PDS îi retrage sprijinul lui Teodor Meleșcanu

melescanu     Partidul Dreptății Sociale îi retrage sprijinul lui Teodor Meleșcanu pentru alegerile prezidențiale, a declarat pentru B1 TV, președintele interimar al partidului, Traian Rece.

Acesta a precizat că fostul șef al SIE a apelat la serviciile sale în urmă cu două luni, când l-a chemat la domiciliul său pentru a-i cere ajutorul în lupta pentru Președinție.

„Domnia sa a apelat la serviciile noastre acum 2 luni, am fost invitat acasă la dumnealui și m-a rugat să-l ajut pentru a intra în lupta pentru președinte. Aflase că m-am ocupat de două campanii electorale și am ieșit victorios. S-a înființat o alternativă națională PDS, un alt partid socialist și domnul Dogaru, cu alianța pentru sindicate. Și-a pus o repezentantă care a făcut o gafă la înregistrare și la înscrierea alianței am avut probleme”, a afirmat Traian Rece pentru B1 TV.

Potrivit acestuia, Teodor Meleșcanu „a intrat în tensiune, a acceptat ideea să accepte să candideze ca independent, iar partidul să-l susțină”.

Traian Rece a precizat că PDS a adunat 150.000 de semnături pentru candidatura lui Meleșcanu.

În ceea ce privește retragerea susținerii pentru candidatura fostului șef al SIE, președintele PDS a afirmat că a fost deranjat de unele afirmații ale acestuia, în care a catalogat PDS-ul drept un partid extremist de stânga.

De asemenea, Teodor Meleșcanu i-ar fi comunicat că a primit o ofertă din partea PNL.

„Nu poate să intre într-o campanie mințind o țară întreagă și aruncându-ne pe noi la lada de gunoi. 200.000 de euro am cheltuit din banii mei”, a mai spus Traian Rece.

Acesta a precizat că a depus deja o contestație la Biroul Electoral Central, adăugând că vrea înapoi cei 200.000 de euro cheltuiți pentru susținerea lui Meleșcanu.

„Altfel ma duc la Mitropolie să-i dea Dumnezeu sănătate de banii pe care mi i-a furat”, a adaugat Rece.

„Am trimis la BEC contestație pentru că această ascensiune fulminantă și acea declarație ne-au terminat. Nu ne venea să credem. Deși aveam informații că dânsul joacă întotdeauna la două capete”, a mai spus Rece.

Teodor Meleșcanu și-a depus, marți, la BEC, candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Meleșcanu a demisionat luni din funcția de director al SIE.

comments

comments




Leave a Reply

avatar