full screen background image

Firma “Pfeiffer” este solicitată să mai încheie unele lucrări de apă şi canalizare înainte de venirea iernii

comandament Primaria Suceava 2309     Conducerea Primăriei sucevene solicită şefilor de şantier ai firmei “Pfeiffer” să intensifice lucrările la reţelele de apă şi canalizare, având în vedere apropierea anotimpului rece.

În ultima săptămână au fost finalizate 8 străzi : Zefirului, Rulmentului, Iacob Zadik, Grigore Antipa, Pictor Calancea, Parcului, Dragomirna şi Veronica Micle.

La comandamentul din această dimineaţă, primarul Ion Lungu a reclamat faptul că străzile Nicolae Iorga şi Jean Bart, din cartierul Burdujeni, sunt întârziate la refacere.

Primarul a găsit şi alte probleme.

Lungu: “Mă refer aici, în primul rând, la strada Mihail Sadoveanu, pe care nu s-a lucrat deloc. Domnul constructor a tot dat vina pe infiltrări de apă, din cauza ploilor, nu ştiu dacă ăsta este adevăratul motiv. Oricum, sunt două străzi care pot fi date ca studiu de caz în ceea ce priveşte disconfortul adus cetăţenilor, şi mă refer aici la strada Depoului şi la strada Mihail Sadoveanu. Într-adevăr, acolo se lucrează în condiţii ceva mai grele, dar constructorul trebuie să facă orice pentru a finaliza acele lucrări.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar