full screen background image

Tăriceanu și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale

Tariceanu     Liderul Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, președinte al Senatului, și-a depus luni, la Biroul Electoral Central (BEC), dosarul de înregistrare a candidaturii la funcția de președinte.

“Din păcate, o parte dintre semnături nu le-am putut folosi pentru că ele au fost strânse de Partidul Liberal Reformator. Încă, în justiție, trenează înregistrarea oficială a partidului și, de aceea, o parte dintre semnături nu am putut să le folosim. Am depus peste 279.000 de semnături astăzi”, a declarat Tăriceanu la BEC.

În opinia sa, România are nevoie de un proiect de țară care să o ducă pe locul pe care îl merită.

“Proiectul meu se intitulează ‘România, a șaptea putere a Europei’. Vreau, pentru țara mea, mai mult. Vreau, pentru cetățenii mei, să trăiască mai bine, vreau să fim respectați, să fim o țară demnă, o țară privită cu respect și de care oamenii să fie mândri. Vreau o țară care să fie caracterizată prin bunăstare, dar aceste lucruri nu se pot realiza decât cu multă muncă, cu multă seriozitate și politica trebuie privită altfel, nu ca până acum — o activitate derizorie, o activitate care, în final, nu reușește să câștige încrederea cetățenilor”, a afirmat Tăriceanu.

În altă ordine idei, el a spus că nu își subestimează contracandidații. “Cu toții sunt puternici, sigur că aceia care au în spate structuri politice bine așezate, solide, au un avantaj în mod natural, fără mare efort, structurile politice pot să aducă voturi, de aceea efortul meu și al colegilor mei va trebui să fie unul înzecit pentru a depăși acest obstacol”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

El a reamintit că Partidul Liberal Reformator (PLR), care îl susține în această campanie, este înființat doar de 50 de zile. “Acest lucru nu ne permite să abordăm campania cu aceeași forță poate ca ceilalți, dar cred că ceea ce este mai important nu este numai forța structurilor, ci este forța ideilor pe care fiecare candidat vrea să le promoveze în serviciul țării și al cetățenilor”, a adăugat liderul PLR.

comments

comments




Leave a Reply

avatar