full screen background image

Peste 120 de joburi disponibile pentru absolvenţii promoţiei 2014

bursa 1209     Absolvenţii promoţiei 2014 şi angajatorii interesaţi de potenţialul tinerilor care au absolvit o formă de învăţământ, dar şi toţi cei care fac demersuri de ocupare în această perioadă, au prilejul de a se întâlni la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Manifestarea este organizată vineri,  26 septembrie 2014, începând cu ora 10.00, de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava la Mall-ul din Suceava, precum şi în cadrul punctului de lucru al instituţiei din Cîmpulung Moldovenesc şi la Casa Germană din Rădăuţi.

Mirela Adomnicăi, director executiv al AJOFM, informează că, până la această dată au confirmat prezenţa 16 agenţi economici, dintre care 9 vor oferi locuri de muncă vacante în Suceava, 3 în Rădăuţi şi 4 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc.

Oferta de locuri vacante a bursei totalizează 123 de posturi disponibile, cele mai multe, respectiv 77 în Suceava, 36 în Rădăuţi şi 10 în Cîmpulung Moldovenesc.

Adomnicăi “Structura pe meserii şi specializări s-a diversificat încă din această etapă incipientă de monitorizare, angajatorii prezentându-şi interesul pentru ingineri, economişti, agenţi servicii client, agenţi de transport şi dispeceri, desenator tehnic, confecţioneri, electricieni şi mecanici auto, tâmplari, şoferi de autoturisme, zidari şi chiar muncitori necalificaţi”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar