full screen background image

Bărbat din Vatra Moldoviţei, ameninţat cu pistolul chiar de fiul său

pistol     Duminică, la ora 16.47, un bărbat, de 58 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, a sesizat poliția, prin 112, despre faptul că, fiul său, de 33 de ani, din aceeaşi localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a tras un foc de armă asupra sa, după care i-a luat din casă o bormaşină, în valoare de 300 de euro.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că fiul victimei, aflat sub influenţa alcoolului, a venit la locuința părinților, săi împreună cu concubina lui, pretinzând că vrea să ia mai multe lucruri din casă.

În urma discuțiilor cu tatăl său, a scos un pistol cu care l-a ameninţat și a tras un foc.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului investigaţii criminale şi ai Serviciului arme explozivi substanţe periculoase Suceava, care, în urma măsurilor operative întreprinse, i-au identificat pe raza localităţii Moldovița pe agresor și pe concubina acestuia.

Cu ocazia verificărilor, în poșeta concubinei agresorului, polițiștii au identificat și ridicat un pistol confecționat artizanal, de calibru 5,6 mm, și 5 cartușe tip GECO.

Femeia a declarat că pistolul aparține concubinului și a fost folosit la amenințarea faţă de tatăl acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ”uz de armă fără drept” și ”amenințare”, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar