full screen background image

Amenzi de peste 170.000 de lei, după 3 zile de controale ale Poliţiei Rutiere

politia_rutiera     În perioada 19-21 septembrie, Serviciul Rutier şi formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare pe DN 2 şi  DN 17, precum și pentru depistarea conducătorilor auto care conduc autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 640 sancţiuni contravenționale, în valoare de 175.030 de lei, din care 386 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Tot în cadrul acţiunii, au fost reţinute 31 de permise de conducere, din care 16 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 4 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind retrase şi 7 certificate de înmatriculare.
Totodată, au fost constatate 10 infracţiuni la regimul rutier.

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna Forăşti, a condus autoturismul, pe DN 2, în localitatea Cumpărătura, cu viteza de 117 km/h (+67km/h). A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat conducând autoturismul, pe DN 2, pe raza localităţii Oniceni, cu viteza de 82 km/h şi, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a condus autoturismul, pe DN 17, în interiorul comunei Vama, cu viteza de 124 km/h (+74 km/h). A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

Un bărbat, din comuna Udeşti, a condus autoturismul, pe B-dul Sofia Vicoveanca, din municipiul Suceava, şi, neasigurându-se la executarea manevrei de mers cu spatele, a intrat în coliziune cu un autoturism, rezultând avarii. Conducătorul auto vinovat de producerea tamponării a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere. A fost întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ARTICOLE ASEMANATOARE

comments

comments
Lasa un raspuns

Fii primul care comenteaza!

avatar

wpDiscuz

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza