full screen background image

600 de delegaţi social-democraţi suceveni, la lansarea candidaturii lui Ponta

lansare ponta 14     Sâmbătă, 20 septembrie 2014, pe stadionul “Arena Naţională” din Bucureşti, în prezenţa a 70.000 de militanţi social – democraţi, Victor Ponta şi-a lansat candidatura pentru cea mai importantă funcţie în stat, aceea de preşedinte a României.

Din judeţul Suceava, au participat peste 600 de delegaţi social-democraţi, reprezentând toate organizaţiile judeţene.

Dincolo de dimensiunile evenimentului care a fost oferit celor prezenţi, important a fost mesajul celui mai mare partid din România, Partidul Social Democrat, şi al candidatului Victor Ponta: “Avem nevoie de o nouă Mare Unire, care să ne permită să construim pentru viitor”.

Cu această ocazie a fost lansat cel mai consistent şi coerent program prezidenţial de după Revoluţia din 1989: “După integrarea  în lumea democratică euro-atlantică a sosit timpul să construim România Puternică”.

Acest proiect îşi propune ţinte clare, ce oferă ţării o direcţie pentru următorii 20 de ani.

Partidul Social Democrat Suceava îşi doreşte, prin candidatura lui Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României, un stat de drept consolidat ireversibil, o societate echitabilă, un stat care îşi valorifică resursele de interes naţional şi în folosul cetăţenilor săi.

Organizaţia Partidului Social Democrat Suceava susţine acest program şi este pregătită să dea ţării cel mai tânăr preşedinte.

comments

comments




Leave a Reply

avatar