full screen background image

Mihnea Costoiu l-ar putea înlocui pe Remus Pricopie, la Ministerul Educației

mihnea costoiu     Gafa începutului de an şcolar – fără manuale pentru clasele mici – l-ar putea costa funcţia pe ministrul Educaţiei, Remus Pricopie. Premierul Victor Ponta i-a dat un ultimatum de o săptămână ministrului să rezolve situaţia manualelor şcolare. În cazul în care va fi demis, la șefia educației românești ar putea veni Mihnea Costoiu.

Numele lui Mihnea Costoiu este vehiculat pentru a prelua Ministerul Educației. Mihnea Costoiu ocupă funcția de ministru delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică din 2012.

Mihnea Costoiu are 42 de ani și ocupă funcția de senator de Gorj din mai 2014. De asemenea, a ocupat și funcția de rector al Universității Politehnice București.

Premierul Victor Ponta i-a dat ieri un ultimatum ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, pentru a rezolva situaţia manualelor şcolare până săptămâna viitoare, sugerându-i că, în lipsa unei soluţii rapide, există posibilitatea ca acesta să fie demis. Mesajul i-a fost transmis ministrului de către premierul Ponta în şedinţa de miercuri a Guvernului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar