full screen background image

Tensiuni între PNL și PDL

iohannis-blaga     Alianța Creștin Liberală începe să se cutremure din interior, fricțiunile dintre liberali și democrat-liberali devenind tot mai adânci.

Pe de o parte, surse din cadrul PNL acuză faptul că filiale din țară ale PDL boicotează candidatura lui Klaus Iohannis, candidatul comun, la prezidențiale. Liberalii susțin că acest boicot s-a sesizat tot mai mult în timpul turului de filiale ACL din cadrul campaniei electorale.

De cealaltă parte democrat-liberalii neagă acest lucru, precizând însă că tot scandalul își are originea în haosul din PNL.

“Acolo nici nu ştii cu cine să vorbeşti. Baţi palma cu unul şi peste câteva zile îţi dai seama că deja omul e plecat la Tăriceanu, la PMP sau PSD. E o situaţie foarte complicată şi de aceea trebuie să ne bazăm pe structurile noastre”, susţine un lider de filiala judeţeană al PDL pentru stiripesurse.ro.

Aceste săgeți ar avea originea, după opinia unor surse politice, în neîncrederea reciprocă dintre liberali şi democrat-liberali şi de anumite “răni din trecut care nu s-au închis încă”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar