full screen background image

Primarul Sucevei critică dezinteresul firmei care se ocupă de reţelele de apă şi canalizare

comandament 1609     Lucrările la reţelele de apă şi canalizare din municipiul Suceava avansează anevoie, cauza principală fiind, în opinia conducerii municipalităţii, forţa insuficientă de muncă.

La comandamentul de astăzi, primarul Ion Lungu a recunoscut că şedinţele săptămânale cu firma “Pfeiffer” nu au efectul aşteptat, deoarece termenele de predare ale străzilor “tot sunt amânate”.

El a precizat că actualul contract al ACET pe fonduri europene nu poate fi anulat, aşa încât se va merge pe varianta lămuririi prestatorului să-şi intensifice activitatea.

Lungu: “Lucrările merg greoi şi nu prea mai există soluţii miraculoase. Cu tot ceea ce am făcut în ultima perioadă, cu toate insistenţele noastre, nu am reuşit să mişcăm prea mult lucrurile din loc. Din păcate, nu avem altă soluţie, trebuie să mergem în acest ritm, cu motorul “la relanti”, maxim cu viteza a III-a. Ca să fac o glumă, probabil că se tem să nu fie amendaţi, dacă ar lucra cu viteză mai mare. Cauzele întârzierilor sunt mai multe: licitaţiile care se fac la limită, forţa de muncă insuficientă sau, uneori, inxistentă, subcontractorii ş.a.m.d. Ori cu biciul, ori cu zăhărelul, sper să o scoatem la capăt, pentru că nu avem altă soluţie.”

Primarul Sucevei a mai adăugat că, în perioada următoare, vor fi predate străzile Veronica Micle, Rulmentului, Biruinţei şi Petru Rareş.

comments

comments




Leave a Reply

avatar