full screen background image

Până miercuri, primarii trebuie să tipărească listele electorale permanente

referendum     553 de secţii de votare vor funcţiona în judeţul Suceava, la scrutinul electoral pentru alegerea preşedintelui României, din data de 2 noiembrie.

Biroul Electoral Judeţean Suceava este condus de judecătoarea LUMINIŢA FROICU şi de locţiitorii MĂRIOARA IGNAT şi LILIANA CONDROVICI.

Prefectul  Judeţului, Florin Sinescu, a anunţat că au fost distribuite către primari Instrucţiunile privind calendarul principalelor operaţiuni care vor fi efectuate de primari în Registrul Electoral pe durata alegerilor,  aceştia având obligativitatea, până miercuri,  de a întocmi  şi tipări  într–un exemplar  listele electorale permanente, pe baza datelor şi informaţiilor cuprinse  în Registrul Electoral.

El a precizat că pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea  alegerilor, judeţul Suceava are alocat un buget total de aproape 3 milioane de lei.

Preşedinţii secţiilor de votare şi locţiitorii acestora vor beneficia de  indemnizaţii de 85 de lei pe zi de activitate, iar ceilalţi membri, de 65 de lei pe zi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar