full screen background image

Deschidere de an şcolar la Grădiniţa Specială din Fălticeni

deschiderea-anului-scolar grad falt 1     Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, împreună cu Inspectorul General Şcolar al judeţului Suceava, prof. Gheorghe Lazăr şi primarul Municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman, au participat, în această dimineaţă, la deschiderea anului şcolar din cadrul Grădiniţei Speciale Fălticeni.

Directorul instituţiei, prof. Elena Varganici, a făcut o prezentare a activităţilor şi proiectelor educative care se derulează în unitate amintind sprijinul administraţiei judeţene în pregătirea grădiniţei pentru noul an şcolar, fonduri pentru reparaţiile interioare, înlocuirea tâmplăriei, achiziţionarea de dotări.

Potrivit planului de şcolarizare, Grădiniţa Specială din Fălticeni va funcţiona în anul şcolar 2014-2015 cu un număr de 105 copii, cu dizabilităţi (de intelect, senzoriale, autism), din Municipiul  Fălticeni, din alte localităţi ale judeţului Suceava, dar şi din judeţele învecinate.

Grădiniţa Specială funcţionează în Municipiul Fălticeni din anul 1955 şi este, din perspectiva serviciilor educative pe care le oferă, a treia instituţie de acest profil din România.

Grădiniţa are personalitate juridică şi dublă subordonare: Consiliul Judeţean Suceava, pe linie bugetară, şi Inspectoratul Şcolar Suceava, pe linie educativă.

deschiderea-anului-scolar grad falt 2

comments

comments




Leave a Reply

avatar