full screen background image

Aproape 3.800 de lucrări, la Salonul Internaţional de Artă Fotografică “Bucovina Mileniul III”

MINOLTA DIGITAL CAMERA     Salonul Internaţional de Artă Fotografică “Bucovina Mileniul III”, organizat de Muzeul Bucovinei, Centrul Cultural Bucovina şi Consiliul Judeţean Suceava a ajuns la ediţia a XI-a.

Salonul este deschis tuturor artiştilor fotografi din ţară şi străinătate având înaltul patronaj al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP) şi al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Data limită de trimitere a lucrărilor a fost 31 august 2014.

În acest an Salonul a avut două secţiuni, secţiunea OPEN şi secţiunea TRAVEL, la care s-au înscris în concurs 548 de artişti fotografi, din 36 de ţări ale lumii.

Artiştii fotografi participă cu 2.040 de lucrări de artă fotografică la secţiunea OPEN şi cu 1.752 pentru secţiunea TRAVEL, cu un total de 3.792 de fotografii.

La această ediţie au participat un număr record de artişti fotografi, cu cel mai important număr de lucrări fotografice intrate în concurs de până acum.

Juriul internaţional al Salonului se va întruni în perioada 22 septembrie – 28 septembrie, pentru a premia cele mai bune lucrări de artă fotografică intrate în concurs acordând premiile: 6 medalii FIAP, 12 menţiuni FIAP, 6 medalii AAFR precum şi 12 menţiuni AAFR.

Preşedintele Salonului Internaţional de Artă Fotografică “Bucovina Mileniul III” este graficianul Ovidiu Ambrozie Bortă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar