full screen background image

ACL depune marţi la Cameră moţiune simplă pe Educaţie

camera deputatilor     ACL va depune, marţi, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă pe Educaţie “PSD amanetează educaţia pentru a achiziţiona voturi”, a anunţat, luni, Raluca Turcan, vicepreşedinte al PDL, precizând că demersul este centrat pe Ordonanţa de Urgenţă 49/2014.

Turcan a precizat, într-o conferinţă de presă, că prin această moţine simplă ACL cere demisia ministrului Educaţiei, abrogarea Ordonanţei de Urgenţă 49/2014, care “mutilează” Legea educaţiei naţionale, şi mai solicită renunţarea la a treia sesiune de Bacalaureat şi la doctoratul fără frecvenţă.

“ACL depune moţiunea simplă pe educaţie pentru a sancţiona delăsarea, clientelismul şi cinismul ministrului Educaţiei. Această moţiune este centrată pe Ordonanţa de Urgenţă 49/2014, care răstoarnă sistemul, şi aşa fragil, al valorilor de performanţă şi calitate în Educaţie” , a adăugat Turcan.

Ea a precizat că, în acest an, în premieră absolută, copiii de clasa a II-a încep şcoala fără manuale noi şi că premierul Victor Ponta este “potenţial candidat al Cărţii Recordurilor”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar