full screen background image

Primarul Lungu deschide anul şcolar la 9 unităţi de învăţământ din Suceava

colegiul national stefan cel mare suceava     Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu va participa, luni, 15 septembrie, la festivităţile de deschidere a 9 unităţi de învăţământ de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Lungu arată că, pentru pregătirea anului şcolar 2014-2014, din vistieria municipală comună au fost alocate sume destul de importante, lucrările la şcoli fiind în curs de finalizare.

Lungu: “În ultimii 10 ani, au fost orientate către şcoli, pentru lucrări de reparaţii şi investiţii, circa 15 milioane de euro, adică aproximativ 1,5 milioane de euro pe an. Sigur, întotdeauna mai este ceva de făcut, însă eu sunt mulţumit de modul cum arată acestea. Din punct de vedere administrativ este în ordine, mai avem de lucru, dar suntem pe un drum bun.”

Recent, a fost aprobată, cu fonduri UE, continuarea lucrărilor de la sala de sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” şi a celor de la Complexul Sportiv al Liceului cu Program Sportiv.

Şeful municipalităţii va lua cuvântul în deschiderea ceremoniilor de la Şcoala generală nr.6, din Burdujeni-sat,  Şcoala generală nr.5, din Iţcani, Şcoala generală nr. 8 din cartierul „George Enescu”,  Şcoala generală nr.9 din cartierul Obcini,   Şcoala generală nr. 11 din cartierul Burdujeni, Şcoala particulară „Philadelphia” din Zamca, Colegiul Naţional „Ştefan cele Mare”, Liceul cu Program Sportiv şi grădiniţa „Gulliver”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar