full screen background image

Amnistiere fiscală în cazul mamelor şi extindere a măsurii pentru bugetari

camera deputatilor     Camera Deputaţilor a adoptat, luni, pe articole, proiectele privind amnistierea fiscală a mamelor şi extinderea amnistierii fiscale la toţi bugetarii cu venituri salariale constatate nelegale de rapoartele Curţii de Conturi, reprezentanţii PNL cerând extinderea măsurilor şi în cazul medicilor.

Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a cerut ca dezbaterea legii privind amnistierea bugetarilor să fie amânată până marţi pentru ca membrii comisiei de specialitate să introducă prevederi pentru amnisterea fiscală a medicilor pentru cabinetele medicale şi centrele de permanenţă, după ce Curtea de Conturi a penalizat CNAS pentru o serie de activităţi.

Tinel Gheorghe (PDL) a spus că proiectul a plecat de la o iniţiativă privind amnistierea profesorilor din Valea Jiului şi ea a fost extinsă şi la alte categorii. “Nu este o soluţie să mergem pe amnistierea pe bandă rulantă. Dacă nu ar fi campanie aţi mai amnistia?”, a întrebat retoric deputatul PDL, adăugând că PDL susţine proiectul.

“Trăim în era Victor Ponta – amnistie. În fiecare zi Guvernul Victor Ponta vrea să amnistieze câte o categorie de personal”, a afirmat şi deputatul PNL Cristina Pocora.

comments

comments




Leave a Reply

avatar