full screen background image

Panouri afişaj electoral, achiziţionate din Fondul de handicap

afisaj 1     Primăria municipiului Suceava va achiziţiona şi amplasa pe raza  reşedinţei de judeţ mai multe panouri pentru afişaj.

Şeful municipalităţii a declarat că acestea vor fi desinate anunţării manifestărilor culturale, artistice sau de altă natură, astfel încât afişe de genul celor amintite să numai fie lipite în staţiile de autobuze, pe ziduri, stâlpi şi arbori.

De asemenea, dată fiind apropierea alegerilor prezidenţiale, noile panouri vor servi ca suport şi pentru afişajul electoral.

Lungu: “Având în vedere că se apropie campania electorală – dar nu numai de aceea – dorim ca, în perioada următoare, să cumpărăm, prin compensare cu sumele pe care trebuia să le achităm la Fondul de handicap, mai mult panouri publicitar. Am identificat deja un model cu suprafaţă luminoasă din aluminiu, în aşa fel încât să putem avea un afişaj civilizat, inclusiv pentru celelalte evenimente. După achiziţionarea şi amplasarea noilor suporturi pentru reclame, cei care vor fi surprinşi că aplică afişe în locuri interzise vor fi sancţionaţi.”
Într-o primă etapă vor fi amplasate 20 de asemenea panouri.

Poliţiştii locali vor fi cei care vor proceda la aplicarea de sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor variind între 50 şi 500 de lei.

Tot prin compensare de la Fondul de handicap, Primăria Suceava va achiziţiona mai multe bănci, pe care la va amplasa în preajma skate park-ului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar