full screen background image

Un tânăr sucevean a reclamat că a fost prădat de agenţi de pază, după ce a provocat un scandal

portofel cu bani     În seara zilei de miercuri, în jurul orei 21.22, I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin 112,  despre un scandal produs în zona „Areni” din municipiul Suceava.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.30, după ce a consumat băuturi alcoolice într-un bar, un tânăr, de 25 de ani, din localitate, împreună cu alţi prieteni, au spart un pahar şi au provocat scandal în local, motiv pentru care au fost scoşi afară de angajații firmei de pază, iar ulterior, tânărul a fost implicat într-un nou scandal.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei, unde a depus plângere, prin care a menţionat că, în timp ce se afla în zona “Areni”, a fost lovit şi deposedat de telefonul mobil, o borsetă cu bani şi cartea de identitate, de mai multe persoane, din care făceau parte angajații firmei de pază care au intervenit la scandalul din local.

Din audieri, angajații firmei de pază au menţionat faptul că au intervenit în urma apelului de panică transmis de dispecer la barul în cauză, fără a se folosi forţa în mod abuziv, şi nu au fost sustrase bunuri, acte sau valori de la persoanele implicate în eveniment.

Victima nu a putut face dovada existenţei sumei de bani şi nici a telefonului reclamate, ca fiind sustrase.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar