full screen background image

Învestitura lui Darius Vâlcov la Buget va avea loc joi

.     Ceremonia de învestitură a ministrului delegat pentru Buget, Darius Vâlcov va avea loc, joi, de la ora 11.00, conform programului public al președintelui Băsescu, transmis de biroul de presă al Administrației Prezidențiale.

Anterior premierul Victor Ponta i-a trimis o scrisoare preşedintelui Traian Băsescu prin care îi solicită reprogramarea ceremoniei de învestire a lui Darius Vâlcov joi dimineaţă, între orele 9,00 şi 12,00.

“Stimate domnule Președinte, Ca urmare a prelungirii evenimentelor prevăzute în agenda de astăzi, 27 august, peste programul stabilit, vă rog să reprogramați ceremonia de depunere a jurământului pentru dl. Darius-Bogdan Vâlcov în data de 28 august a.c., în intervalul orar 9.00-12.00. Menționez că după ora 12.00 voi fi plecat din țară”, se menționa în scrisoarea premierului Ponta.

Președintele Traian Băsescu a amânat miercuri ceremonia de depunere a jurământului de către Darius Vâlcov, din cauză că premierul Victor Ponta și-a anulat prezența la ceremonie, șeful statului înțelegând că șeful Executivului “ar putea să nu mai susţină propunerea” pentru ministrul Bugetului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar