full screen background image

Modificarea termenelor, sigurul progres la reabilitarea reţelelor de apă şi de canalizare încheiere a execuţiei

sapaturi2     Întors din concediu, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a constatat că extinderea reţelelor de apă şi reţelelor de canalizare înaintează în mod nesatisfăcător.

Lungu: “Din păcate, lucrările merg în acelaşi ritm. Cu toate eforturile făcute pentru a sensibiliza constructorii, singurul progres real este modificarea termenelor de finalizare a străzilor. Dacă unele dintre acestea lucrările trebuiau încheiate la sfârşitul lunii iunie, acum noul termen este finele lunii octombrie”.

La finalizare se află străzile Rulmentului, Petru Rareş, Iacob Zadik, Grigore Antipa, Cireşoaia, Veronica Micle, Zefirului  şi Zimbrului, iar pe altele, precum Biruinţei şi Aron Pumnul, unde carosabilul a fost readus la starea iniţială, „asfaltul  a crăpat”.

Aceasta ca urmare atât a intervenţiilor execuţiei necorespunzătoare a firmelor constructoare, dar şi a traficului intens şi greu, care, până acum, ar fi trebuit preluat de ruta ocolitoare a municipiului Suceava.

Lungu: “Voi sta pe capul constructorilor, în lunile septembrie şi octombrie, în aşa fel încât o mare parte din lucrări să fie terminate, pe străzile începute. Pot da ca exemplu străzile Mihail Sadoveanu şi Depoului,  a căror finalizarea a fost amânată şi de 4-5 ori.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar