full screen background image

Apă caldă, doar dacă Termica se angajează la plata eşalonată a datoriile către Bioenergy

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     De sâmbătă seara, apa caldă ar putea ajunge la robinetele sucevenilor după o perioadă de aproape 2 săptămâni de întrerupere, interval în care au avut loc lucrări de reparaţii în sistemul de transport, distribuire şi furnizare a agentului termic.

Anunţul a fost făcut de administratorul special, Ovidiu Dumitrescu, care a precizat că intervenţiile se apropie de sfârşit, urmând a fi încheiate lucrările termo-mecanice, după care se va trece la cele de izolare termică a conductelor.

Dumitrescu. “Joi, vom putea începe manevrele de reumplere a circuitelor de transport şi distribuţie care au fost golite pentru executarea de lucrări. Vineri, ne propunem să facem probele tehnologice, deci să pornim instalaţiile de pompare din reţeaua de transport. Sigur, dacă vom ajunge la înţelegere şi o posibilitate de eşalona plata datoriei pe care o avem către Bioenergy, astfel încât producătorul să fie de acord să livreze în continuare energie termică pentru prepararea ape caldei menajere, sâmbătă ne propunem să începem probele la cald, iar dacă totul este în regulă, sâmbătă după amiază ar fi condiţii de furnizare a apei calde în oraş”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar