full screen background image

64 de locuri bugetate pentru studiile de masterat, la USV

usv 4     Pentru admiterea la studiile de masterat, începând cu anul universitar 2014 – 2015, Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava a pus la dispoziţie 1.520 de locuri, din care 450 bugetate şi 1.070 cu taxă, pentru 20 de domenii şi 36 de programe de studiu, din cadrul celor nouă facultăţi existente.

În prima sesiune de admitere s-au înscris 759 de candidaţi şi s-au înmatriculat 710 candidaţi.

Pentru sesiunea de admitere din toamnă, care va avea loc în perioada 8 – 19 septembrie, Universitatea mai are la dispoziţie doar 64 de locuri bugetate şi încă 746 de locuri cu taxă.

Facultatea de Stiinţe Economice şi Administraţie Publică are la dispoziţie cele mai multe programe de studiu şi cele mai multe locuri disponibile în fiecare an – 296 de locuri neocupate (toate cu taxă), pentru 12 programe de studii masterale.

Înscrierea pentru programele de masterat din cadrul facultăţilor USV va avea loc de pe 8 până pe 12 septembrie, urmând ca până la afişarea rezultatelor finale, pe 19 septembrie, să se desfăşoare probele de admitere, rezolvarea eventualelor contestaţii ale primelor rezultate şi înmatricularea candidaţilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar