full screen background image

Marii câștigători MTV VMA 2014: Miley Cyrus, Katy Perry, Ed Sheeran

Miley Cyrus     Câștigătorii MTV Video Music Awards 2014 au fost anunțați în cadrul galei ce s-a desfășurat pe 24 august în Inglewood, California. Cel mai râvnit premiu, acordat pentru ”Cel Mai Bun Videoclip al Anului” (Best Video Of The Year), a ajuns la Miley Cyrus pentru controversatul “Wrecking Ball”.
Deși ediția de anul acesta a MTV Video Music Awards se anunța a fi una dominată de Beyonce, artista R&B cumulând 8 nominalizări, cele mai râvnite trofee acordate în 2014 nu au ajuns în palmaresul acesteia. Premiul pentru Cel Mai Bun Videoclip al Anului a mers la Miley Cyrus, pentru “Wrecking Ball“. Tânăra artistă a fost pe prima pagină a ziarelor multă vreme după prestația sa de anul trecut din cadrul MTV VMA, menținându-se în centrul atenției prin clipul distins acum cu cel mai important trofeu. “Wrecking Ball” a atins, de asemenea, un record de vizualizări pe VEVO, piesa urcând pe primul loc în topul Billboard.
În lista marilor câștigători MTV VMA 2014 se află și Katy Perry, distinsă cu premiul categoriei Cel mai bun videoclip al unei artiste (Best Female Video), și Ed Sheeran, ce a primit trofeul pentru Cel mai bun videoclip al unui artist (Best Male Video).
Eminem, deși era considerat favoritul categoriei hip hop, a pierdut trofeul pentru Cel mai bun Videoclip Hip Hop (Best Hip Hop Video) în fața lui Drake.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar