full screen background image

Vârvara nu a fost înlocuit din funcţia de viceprimar al Sucevei

chiul-consiliul-localGavril Vârvara nu a fost înlocuit din funcţia de viceprimar al Sucevei în şedinţa de ieri a deliberativului local.

Practic, consilierul local Lucian Harşovschi, care ar fi trebuit să ocupe scaunul rămas vacant, nu a avut susţinerea necesară din partea colegilor din Alianţa Creştin Liberală. Şedinţa a fost presărată cu acte de trădare.

Pentru schimbarea din funcţie a viceprimarului PSD, ACL conta pe 16 voturi, cu toate că avea nevoie doar de 12. Cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, de la şedinţă au absentat trei consilieri din tabăra PNL şi unul din tabăra PDL. Este vorba despre Daniel Prorociuc, Liviu Cârlan, Corneliu Vornicu şi Andrei Păduraru.

Chiar şi în aceste condiţii ACL ar fi avut numărul majoritar de voturi pentru trecerea proiectului, însă s-a confruntat cu opoziţia liberalului Vasile Mocanu, director la Oficiul Judeţean de Cadastru. Mocanu a făcut front comun cu aleşii de la PSD, care la un moment dat au părăsit sala de şedinţe. Nici proiectul de privind termoficarea Sucevei nu a fost votat. Dezbaterile vor fi reluate în şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar