full screen background image

Doar trei unităţi de învăţământ din municipiul Suceava au programe After school

scoala altfel 2014Chiar dacă nu există o metodologie a Ministerului Educaţiei Naţionale, foarte clară în ceea ce priveşte programul „After school”, sunt câteva unităţi de învăţământ în municipiul Suceava unde se derulează acest gen de proiect.

La Scoala Gimnazială nr. 4 din Suceava, aproape 90 de elevi de la învăţământul primar sunt înscrişi în programul „Timpul liber pas cu pas”.

Pentru o zi de „after school” la acestă unitate, părinţii trebuie să plătească 17 lei, dintre care 7 lei reprezintă contravaloarea prânzului, iar 10 lei sunt pentru activităţile didactice în cadrul cărora elevii îşi fac temele pentru a doua zi.

La Scoala Gimnazială nr. 1 Suceava sunt 40 de elevi din clasele I-IV care rămân la şcoală după terminarea orelor de curs.

La Liceul Teoretic „Filadelfia” Suceava sunt aproximativ 20 de elevi de la învăţământul primar, cuprinşi în programul „After school”. Aici părinţii plătesc câte 25 de lei pe zi, dintre care 10 lei sunt pentru prânzul celor mici, iar 15 pentru activitatea didactică.

comments

comments




Leave a Reply

avatar