full screen background image

Mircea Sandu renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al FRF

frf     Fostul conducător al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a anunţat, vineri, că renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al forului, el precizând că nu mai poate accepta ca numele să îi fie legat “de o echipă de impostori”.

“Am decis ca începând de astăzi să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare al FRF, precum şi la toate facilităţile viagere care mi-au fost oferite statutar şi legal de Comitetul Executiv al FRF. Nu mai pot accepta ca numele meu să fie legat de o echipă de impostori condusă de un tânăr format parcă la şcoala comsomolului sovietic şi de un reprezentant al fostei cooperative, care în loc să se preocupe de prezentul şi viitorul fotbalului duc un război cu duşmanul de clasă reprezentat de Mircea Sandu şi apropiaţii săi. În această luptă s-a alăturat bineînţeles şi camarila noului preşedinte, formată din consilieri dubioşi care mai ieri umblau bezmetici pe străzi”, a precizat Sandu.

Mircea Sandu a acuzat, într-o conferinţă de presă, lipsa de transparenţă de la FRF şi a subliniat că nu va mai candida pentru Comitetul Executiv al UEFA.

Sandu era preşedinte de onoare al FRF din luna martie. Tot în martie, pachetul de beneficii al lui Mircea Sandu a fost adoptat în Comitetul Executiv, înaintea Adunării Generale care l-a adus în fruntea FRF pe Răzvan Burleanu. Conform pachetului stabilit atunci, Mircea Sandu avea o rentă viageră în valoare de 75.000 de euro anual, drept de administrare a etajului 2 al unei clădiri a FRF, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală plătită de FRF, o limuzină de la FRF şi benzina decontată indiferent de numărul de kilometri parcurşi, telefon, personal anjagat cu salarii în limita a 5.000 de lei lunar, deplasări la meciurile echipei naţionale cu decontarea cazării la hotel de cinci stele şi diurnă de 500 de euro pe zi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar