full screen background image

Doi şoferi prinşi în timp ce conduceau cu alcoolemie de peste 1 mg/l, unul dintre ei şi fără permis

POLITIST     Marţi, în jurul orei 16.03, o patrulă din cadrul Postului de poliție Drăgușeni a identificat, pe DC 8, într-un şanţ, un autoturism, la volanul căruia se afla  un bărbat, de 55 de ani, din comuna Forăști.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost  testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot marţi, în jurul orei 16.00, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a fost sesizat despre faptul că, pe strada Miriştei, din localitate, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate la locul accidentului, au constatat că un bărbat, de 56 de ani, din localitate, în timp ce  conducea autoturismul, pe strada Mirişteidin municipiul Vatra Dornei, a acroşat un  autoturism marca “Mercedes”.

Conducătorul auto, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificării în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere auto.

În cauze s-au întocmit dosare penale, care vor fi soluţionate procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar