full screen background image

Peste 25.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate la Straja

colete straja     Azi dimineaţă, în jurul orei 1.00, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a observat pe raza localității Straja, mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea și somarea prin voce a celor în cauză, moment în care bărbații au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Pe timpul acțiunii, lucrătorii de frontieră au folosit armamentul din dotare, fiind trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical.

Imediat, au fost anunțate autoritățile de frontieră ale statului vecin, în vederea cercetării în comun a evenimentului și a identificării persoanelor implicate, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere a zonei.

La cercetarea terenului, au fost descoperite 11 colete, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 25.500 de pachete, de proveniență ucraineană și Federaţia Rusă.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 307.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În momentul de față, cercetările sunt curs de derulare, în vederea documentării întregii activități infracționale și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar