full screen background image

Maşină furată din Belgia, oprită la Vama Siret

vama siret 2     Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au depistat la intrarea în ţară un autoturism, marca Renault Trafic, în valoare de peste 31.000 de lei, care figura în bazele de date ca fiind furat.

Luni, 4 august, în jurul orei 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, pentru a intra în România, Anatoliy K., cetăţean ucrainean, în vârstă de 68 de ani.

Bărbatul conducea un autoturism marca Renault, cu număr de înmatriculare specific Ucrainei.

La efectuarea formalităților pentru a intra în țar,ă polițiștii de frontieră au constatat faptul că proprietarul autoturismului este Valeria K., cetățean ucrainean, în vârstă de 54 de ani, care se afla ca pasager în mașină.

Totodată, la verificările efectuate în bazele de date, s-a constatat că autoturismul figura ca semnalat furat, alerta fiind introdusă de autoritățile belgiene.

Proprietara mașinii a declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat, ci că l-a cumpărat din Ucraina și nu știa că face obiectul unei infracțiuni.

Mașina, în valoare de aproximativ 31.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul SPF Rădăuţi, până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

comments

comments




Leave a Reply

avatar