full screen background image

Primarul Radu Mazăre a intrat în rolul domnitorului Ștefan cel Mare

mazare stefan     Peste 35.000 de persoane au ales să își petreacă seara de sâmbătă bucurându-se de show-ul de proporții al Carnavalului Mamaia, un show cu intrare liberă care le este, de altfel, dedicat în totalitate turiștilor.

Primarul Radu Mazăre l-a întruchipat pe domnitorul Ștefan cel Mare, iar spectatorii de toate vârstele au fost surprinși de adevărata desfășurare de forțe de pe scenă.

Carul alegoric al Primăriei Constanța a uimit audiența prin decorul său impunător, cu un imens cap de bour, reprezentând stema vechiului stat al Moldovei. Cu o regie impecabilă, actori și cascadori profesioniști au recreat pe scenă luptele istorice ale românilor cu turcii, în timp ce frumoasele modele Fashiontv au îmbrăcat costume populare sau au devenit domnițe alese, din Țara Moldovei, sau cadâne în tabăra turcilor.

Invitate speciale au fost celebrele interprete de muzică populară Irina Loghin și Maria Cârneci, care au avut roluri de seamă în spectacol. Irina Loghin a devenit mama lui Ștefan cel Mare, iar Maria Cârneci ne-a împrospătat în memorie legenda curajoasei Vrâncioaia, cea care l-ar fi ajutat pe voievodul Moldovei să îi învingă pe turci.

Carele alegorice ale cluburilor din Mamaia s-au întrecut din nou în spectaculozitate, show-ul pe care l-au oferit fiind mai impresionant ca oricând.

Spectacolul s-a încheiat pe ritmurile piesei A lu’Mamaia, imnul din acest an al stațiunii, însă distracția a continuat în Mamaia până dimineață.

comments

comments




Leave a Reply

avatar