full screen background image

Simona Halep va urca pe locul 2 în clasamentul WTA

Simona Halep     Simona Halep, locul 3 WTA, după finala jucată la Roland Garros, va urca pe locul doi al clasamentului mondial.

Dat fiind faptul că chinezoaica Na Li, locul doi în prezent, a anunțat că va absenta la toate turneele din circuitul US Open Series (Montreal, Cincinnati și US Open), va pierde cele 1.690 de puncte strânse la aceste competiții, informează Sport.ro.

“Vreau să îmi anunț fanii că, din păcate, am decis să mă retrag de la următoarele evenimente WTA: Montreal, Cincinnati și US Open. Din luna martie am avut probleme cu genunchiul meu, iar acest lucru m-a împiedicat să joc la cel mai înalt nivel al meu. Echipa mea medicală m-a sfătuit că am nevoie de o pauză pentru a mă odihni și pentru ca genunchiul meu să se vindece complet. Aștept cu nerăbdare să revin în această toamnă pe teren, la turneele de la Wuhan și Beijing!”, a fost mesajul postat de Na Li, pe contul personal de Facebook.

Astfel, Na Li va fi depășită în clasamentul mondial de Simona Halep, care va deveni astfel prima jucătoare din România ce ocupă locul 2 în ierarhia WTA.

comments

comments




Leave a Reply

avatar