full screen background image

Minore lovite de maşini, pe când încercau să traverseze neregulamentar, în Moara şi Suceava

treceredepietoni     Miercuri, la ora 10.35, pe strada Universităţii, din comuna Moara, un localnic, de 38 de ani, în timp ce conducea autoturismul, a surprins şi accidentat uşor o minoră, de 6 ani, localnică, care s-a angajat în traversarea străzii, prin spatele unei autoutilitare oprite pe contrasens.
Copila a fost internată la secţia “Chirurgie infantilă” a Spitalului Judeţean, unde i s-a pus diagnosticul “TRAUMATISM CRANIO-CEREBRAL PRIN ACCIDENT RUTIER, CONTUZIE UMĂR DREPT”.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, la ora 13.40, pe strada Ana Ipătescu, din municipiul Suceava, un bărbat, de 42 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, pe banda a doua de circulaţie, la o trecere de pietoni semnalizată prin marcaje şi indicatoare, a accidentat ușor o minoră de 4 ani, localnică.
Fetiţa s-a angajat în traversarea străzii, de pe trotuarul din partea dreaptă către cel din partea stânga, având în vedere direcţia de mers a autoturismului, și s-a izbit în aripa dreapta faţă a autoturismului.
Minora a fost transportată la spital, necesitând pentru vindecare 1-2 zile de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar