full screen background image

70 de social – democraţi suceveni, la Consiliului Naţional al partidului

psd11     În cursul acestei săptămâni, delegaţia Partidului Social Democrat Suceava a luat parte la lucrările Consiliului Naţional al PSD.

De la Suceava au fost prezenţi 70 de social – democraţi, în frunte cu preşedintele Cătălin Ioan Nechifor, membrii Biroului Politic Judeţean, parlamentari, primari şi consilieri judeţeni.

PSD Suceava a votat în unanimitate pentru susţinerea lui Victor Ponta în cursa pentru alegerile prezidenţiale.

Consiliul Naţional lărgit al PSD a acceptat, în unanimitate de voturi ale celor 6000 de social – democraţi prezenţi, candidatura preşedintelui Partidului Social Democrat, Victor Ponta, pentru funcţia de preşedinte al României.

“Victoria în alegerile prezidenţiale a domnului Victor Ponta va marca sfârşitul unui regim politic abuziv şi momentul începerii unui nou proiect naţional bazat pe valorile autentice ale poporului român. Vrem o ţară în care scandalurile politice să nu mai domine, vrem o ţară care să facă politici pentru familie, o ţară care iubeşte copiii, care îi respectă pe cei care au muncit o viaţă, o ţară care să fie puternică în Europa şi care să aibă o poziţie respectată la masa deciziilor. Aceasta este România puternică şi este realitatea în care toţi vrem să trăim.” a apreciat Preşedintele Partidului Social Democrat Suceava, Cătălin Ioan Nechifor.

Tot în cadrul lucrărilor Consiliului Naţional s-a hotărât ca, până la Congresul Naţional, toţi membrii de partid să cunoască această hotărâre, prin intermediul adunărilor generale care se vor organiza în fiecare oraş, comună şi chiar secţie de vot, începând cu 1 august 2014.

În luna septembrie, se vor organiza şi Conferinţe Judeţene ale PSD, în toată ţara, la care premierul şi-a exprimat dorinţa de a participa.

comments

comments




Leave a Reply

avatar