full screen background image

Locuri suplimentare penttru studiile de masterat, la USV

usv sigla     Cererea sporită pentru studiile universitare de masterat din partea absolvenților ciclului de licență și numărul insuficient de locuri atribuit USV, într-o primă etapă, au determinat conducerea instituției să facă demersuri insistente pe lângă Ministerul Educației Naționale, în vederea acordării șansei unui număr mai mare de candidați înscriși de a ocupa un loc bugetat.

Drept urmare, pe lângă cele 25 de locuri suplimentare alocate USV cu o săptămână în urmă, Ministerul Educației Naționale a repartizat universității sucevene alte 25 de locuri, finanțate de la bugetul de stat, pentru studiile universitare de masterat.

Modul de împărțire a celor 25 de locuri suplimentare pe facultăți a fost analizat și avizat de Consiliul de Administrație, propunerea fiind înaintată spre aprobare Senatului USV.

Pe parcursul zilei de luni, 28 iulie, după validarea din către Senatul USV, numărul locurilor la mai multe programe de masterat va fi suplimentat (informațiile urmând a fi afișate pe pagina web a instituției) și se va ridica la un total de 485 (din care 35 pentru etnicii români din afara granițelor țării).

Pentru a beneficia de rezultatele obținute în urma concursului de admitere, candidații au obligația de a se înmatricula la programul de studiu pe care l-au ales și la care au fost admiși.

Perioada de înmatriculări la toate programele de studiu oferite de USV se va încheia în ziua de 30 iulie.

Informații detaliate pot fi obținute accesând pagina admitere.usv.ro

comments

comments




Leave a Reply

avatar