full screen background image

Senatorul Marius Isăilă, trimis în judecată

DNA     Senatorul Marius Isăilă a fost trimis în judecată, sub control judiciar, de către procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influenţă, după ce acesta, printre altele, ar fi cerut bani în schimbul intervenţiei pentru blocarea unui control ANAF şi pentru atribuirea de contracte pe bani publici.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) precizează că Isăilă a fost deferit justiţiei pentru trei infracţiuni de trafic de influenţă (două în formă continuată şi una în formă simplă) şi una de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Împreună cu Isăilă va fi judecat Cristian Ştefan Ene, consilier al senatorului, care este acuzat de trei infracţiuni de trafic de influenţă (două în formă continuată şi una în formă simplă).

În acelaşi dosar a fost inculpat şi Cătălin Cristescu, comisar în cadrul Gărzii Financiare, care a încheiat cu procurorii DNA un acord de recunoaştere a vinovăţiei şi a fost de acord cu felul şi cuantumul pedepsei stabilite, precum şi cu forma de executare a acesteia, respectiv doi ani închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de doi ani.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza