full screen background image

Școală de vară pe tema dezvoltării turismului, la USV

Camera 360     Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava este gazda unui program intensiv de pregătire practică, „Hospitality International Summer School”, adresat în principal studenților, masteranzilor, dar și celor interesaţi de dezvoltarea carierei în domeniul industriei ospitalităţii.

Obiectivul principal al programului  este cel de dezvoltare a competenţelor şi abilităţilor practice necesare specialiştilor din domeniul industriei ospitalităţii. Prin conţinutul şi structura sa, programul creează oportunitatea participanţilor de a cunoaşte ultimele tendinţe ale domeniului din perspectiva schimbărilor economice, tehnologice, de mediu şi sociale înregistrate la nivel internaţional şi european.

Programul este organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană București prin Facultatea de Business și Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca. Coordonatorii programului sunt prof. univ. dr. Daniela Firoiu de la Universitatea Româno-Americană, București, prof. univ. dr. Smaranda Cosma de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și prof. univ. dr. Carmen Năstase de la Universitatea Ștefan cel Mare, Suceava.

Acesta este primul proiect derulat pe cont propriu de Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, tematica din acest an fiind „Stakeholderii Industriei Ospitalităţii: influenţe şi perspective”.

Numărul de participanți este de aproximativ 30, fiind un program intensiv de 63 de ore, din care 20 de ore de cursuri, 10 ore pentru seminarii și lucrări practice, 24 de ore sunt alocate studiului individual, iar 9 ore sunt pentru portofoliului de proiecte.

Pe lângă cursurile, seminariile și lucrările practice, participanții vor avea ocazia de a face vizite de studiu în Bucovina, pentru activităţi culturale şi de socializare.

La finalul proiectului, toți cei înscriși vor primi diplome de participare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar