full screen background image

La liceele sucevene mai sunt libere aproape 700 de locuri

inscrieri liceu     693 de locuri au rămas neocupate la liceele din judeţul Suceava, după prima etapă de admitere, cifra reprezentând 11 % din numărul total de locuri.

Cele mai multe, 107, se găsesc la Colegiul Tehnic “Vasile Lovinescu” Fălticeni, la specializările construcţii, electronică, economic, silvicultură şi protecţia mediului.

La Liceul Tehnologic Nr. 1 Câmpulung Moldovenesc au rămas neocupate 69 de locuri, la Colegiul “Alexandru Ioan Cuza Suceava” – 61, iar la Liceul Tehnologic “Tomşa Vodă Solca” şi la Liceul “Iorgu Vîrnav” Liteni, câte 54 de locuri.

Mâine, 24 iulie, se va desfăşura repartizarea computerizată a candidaţilor din etapa a doua de admitere, după care, vineri, 25 iulie, liceele vor transmite situaţia locurilor rămase libere.

Pe 4 şi 5 septembrie, va avea loc a treia etapă de admitere în licee pentru elevii care nu au participat la nicio repartizare, care nu au fost repartizaţi în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

comments

comments




Leave a Reply

avatar