full screen background image

Monica Macovei vrea în cursa pentru Cotroceni

monica macovei     Europarlamentarul Monica Macovei vrea să fie inclusă în procesul de selecţie a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale. Ea spune că acest proces trebuie deschis oricărei persoane care are şanse să învingă PSD la alegerile prezidenţiale.

Monica Macovei nu are prea multe şanse. Ea a anunţat că vrea să fie introdusă în sondajele care vor da candidatul dreptei, chiar dacă PDL are deja candidatul la preşedinţie. Cătălin Predoiu a fost desemnat în urma unor alegeri interne şi s-a votat în toate filialele.

Mai mullţi lideri PDL au declarat pentru Digi24 că sunt şanse foarte mici ca Monica Macovei să fie inclusă în acest sondaj, de altfel, a mai fost o discuţie în acest sens, Forţa Civică va fuziona cu PDL. Mihai Răzvan Unguranu va primi funcţia de primvicepreşedinte al PDL şi a spus public că nu vrea să renunţe la intenţia de a candida la preşedinţia liberalilor.

La fel, sunt şanse foarte mici şi pentru Mihai Răzvan Unguranu să intre în aceste sondaje, dar candidatul la prezidenţiale va fi dat de rezultatele acestor sondaje în care va intra Cătălin Predoiu, de la PDL, şi persoana care va fi desemnată de liberali.

comments

comments




Leave a Reply

avatar