full screen background image

Accident rutier cauzat de un șofer cu alcoolemie de peste 1 mg/l

POLITIST     Duminică dimineață, în jurul orei 06.05, prin 112, un bărbat, din comuna Mitocu Dragomirnei, a sesizat poliția despre faptul că a fost implicat într-o tamponare, pe raza localităţii de domiciliu, iar conducătorul celuilalt autoturism este în stare de ebrietate.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în jurul orei 06.00, reclamantul se deplasa cu autoturismul pe DJ 208D, din direcţia Mitocu Dragomirnei, către municipiul Suceava, iar la un moment dat, un autoturism care circula pe sensul opus, a intrat în coliziune frontală.

Din primele verificări a rezultat faptul că autoturismul implicat în producerea accidentului a fost condus de un tânăr, de 24 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, care emana halenă alcoolică.

Fiind testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru reclamant și de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânărul de 24 de ani, motiv pentru care acesta a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar