full screen background image

Un băiat de 15 ani a furat mașina mamei sale și s-a izbit într-un stâlp de beron

accident1     Joi, în jurul orei 05.00, pe DC Păiseni, în comuna Cornu Luncii, un minor, de 15 ani, din localitate, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul proprietatea mamei sale, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, întrând în coliziune cu un stâlp din beton de susținere a rețelei electrice.

În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală a minorului, care a părăsit locul accidentului și a plecat la domiciliu, pe jos.

Ulterior, mama minorului s-a deplasat la locul producerii accidentului și a tractat autoturismul până în curtea locuinței.

La ora 08.03, a solicitat deplasarea la fața locului a unei ambulanțe, pentru acordarea de îngrijiri medicale fiului său, precizând că acesta a căzut din căruţă.

Minorul a fost transportat cu ambulanța la spital, necesitând pentru vindecare 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar